אחרי ניתוח הצרת קיבה על ידי טבעת

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

14/03/2016 | 00:44 | מאת: לאה משולם

אני 4 שנים אחרי ניתוח טבעת ירדתי כ30 קילו נכון להיום ישנה עליה במשקל למרות השתדלות של תזונה וספורט פשוט מרגישה שהטבעת לא עוזרת ככלי עזר אני מעונינת לצמצם אותה המנתחת שניתחה אותי מבית החולים אסותא טוענת שהיא לא עושה את זה ואני יכולה לפנות לכול רופא כירורג של קופת חולים מכבי שיעשה את הניפוח של הטבעת השאלה למי עלי לפנות ואיך אני מבצעת את זה אשמח לתשובה ועזרה

לא נראה לי סביר שהמנתחת שלך אומרת לך כך!! יש לחזור אל המנתחת והיא תדאג להמשך טיפול בך.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים