ניתוח בריאטרי פרטי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

27/02/2016 | 09:10 | מאת: גולי

שלום, האם ניתן לעבור ניתוח בריאטרי פרטי במידה ולא מקבלים אישור מועדה בריאטרית?

אם לא עומדים בקריטריונים של משרד הבריאות,ש ה BMI לא מתאים. גם באופן פרטי 0(לא דרך המשלים ולא דרך חברות ביטוח) אסור לעשות ,והרופא המנתח לוקח סיכון.. במידה וה BMI גבולי עם מחלות רקע,ניתן לעבור ועדת חריגים,וכן לאשר ניתוח. אחרת זו החלטה של המטופל מול המנתח,במידה וזה באופן פרטי,אך עדיין זה בעייתי,מבחינה משפטית,במידה ויהיה סיבוך רציני. עדיף לעבור את הניתוח לאחר אישור ועדה בריאטרית. בברכה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים