טבעת בקיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

19/10/2015 | 14:36 | מאת: איטרניט

שלום אני אמאל בת 26 לפני 4 שנים עשיתי ניתוח טבעת בקיבה...בהתחלה הלכתי לרופא מומחה המליץ לי על טבעת כי לא היה BMI גבוה אז השמנתי יותר ...ואחרי שעשיתי את הטבעת ירדתי 25 קג אבל עדיין אני צריכה עוד 20 קג כדי להיות מושלמת וכבר נסיתי דיאטות אחרות אין לא עזר לי עכשיו אני מתלוננת מחומציות תמיד בקיבה שלי ונחנקת בלילה ולפעמים באמצע שינה קמה להקיא נמאס לי כבר ..אני רוצה להוריד אותה אבל אני מפחדת לעלות במשקל ...וגם אני רוצה לרדת אני לא יודעת מה לעשות עם מצב כזה ...אני שוקלת עכשיו 77 והגובה 155 וגם אני עושה ספורט לא כזאת לא עושה אבל שום דבר לא עוזר לי רק להקיא וזהו ...אם יש פתרון אפשר להגיד לי ..נגיד להוריד אותה לעשות ניתוח אחר אני מוכנה לכל תהליך ... תודה

ניתן לבצע ניתוח להוצאה של הטבעת וביצוע ניתוח בריאטרי בו זמנית ברוב המקרים,שרוול או מעקף קיבה. כדי לבצע את זה את צריכה לפנות ליעוץ כירורג בריאטרי שיכתוב לך מכתב לקופ"ח שלך,כדי לאשר לך את שני הניתוחים. בהצלחה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים