טיפול אנדוברייר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

15/07/2015 | 19:16 | מאת: דני גור

אני בן 53 גובה 165 משקל 108 סובל מסכרת לא מאוזנת לוקח 2 כדורים ג'נואט 1000 ביום 1 לוסרדקס פלוס 50 ו1 ליטרובה 20 1 מירו 30 ו1 סרוקסט. אני מבין שאני חייב לעשות איזה פרוצדורה טיפולית/ניתוחית בקשר להשמנת יתר. שאלתי, מה עדיף לעשות, טבעת, שרוול, או אנדובייר. במה יש הכי פחות סיכונים וסיבוכים. ומה הם הסיכונים/סיבוכים שיש באנדוברייר, בהכנסה ובהוצאה. כמה אחוזים הסתבכו ו/או היו חייבים להוציא להם את זה. בקיצור על מה הכי מומלץ.

שלום דני! לא ניתן לקבוע מה הטוב ביותר עבורך מבלי להכיר אותך אישית. יש פלוסים ומינוים לכל הליך. אשמח כמובן לעזור לך בשלב ההתלבטות. חשוב שתדע כבר לפני תחילת הדרך שהיסוד להצלחת התהליך אלורך שנים הוא יישום והפנמה של אורח חיים בריא.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים