כפר קרע

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

25/06/2015 | 01:58 | מאת: M

שלום רב אני בת 25 , לפני שנה בדיוק ילדתי, לפני הלידה כל הזמן המשקל שלי נע בי ן67-73 לאחר הלידה הגעתי למשקל 90 וגובה 157 וניסיתי כל כך הרבה דיאטות ולא הצלחתי ללרדה אפילו קילו אחת, חושבת על ניתוח? ובאיזה בית חולים אתה מנתח האם מותר ואיזה ניתוח מתאים למצב שלי? ומה הההדל בין שרוול לבין עקיפה תודה רבה מראש

שלום.. יש לך BMI 35 + ,שזה כן יכול להתאים לניתוח,אם יש לך עוד שתי בעיות רפואיות נלוות,כמו יתר לחץ דם,כאבי פרקים,שומנים בדם וכו.. אחרת את לא מתאימה לפי הקריטריונים - צריך BMI 40 ומעלה.. בכל מקרה ,ממליץ לך על ביקור והתייעצות כירורג בריאטרי ,ותקבלי הסברים על שני הניתוחים שעניינו אותך. תוכלי גם להגיע אלינו למרפאות חוץ במידה ותרצי. בברכה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים