על דיאטת פליאו שמעתם?

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

02/02/2015 | 11:14 | מאת: שרונה

כשמוציאים את הגלוטן מהתפריט נעלם הרעב והירידה במשקל מהירה ואיכותית. כלומר, לא עולים במשקל. במקום כל כך הרבה ניתוחים והתערבויות פולשניות קיימת שיטה בדוקה ששימשה את האדם במשך מיליוני שנים. לאכול שומן במקום כמויות אדירות של פחמימות שהאדם המודרני אוכל היום. paleo זה הדבר היחידי שעזר לי, 16 קג ירדתי תוך 9 חודשים ואין עלייה במשקל ואין סבל של דיאטות שלא עוזרות.

אין ספק שגישה ללא ניתוח הוא הרבה יותר בריא... אבל...... הדיאטה שאת מדברת עליו אותו PALEO (מוכר היטב) עתירת שומנים הוא לא בריא לאורך זמן. תזונה נכונה ואורח חיים בריא הם הצורה היחידה והבריאה לשמר את המשקל ובריאות לאורך שנים

02/02/2015 | 21:49 | מאת: שרונה

בפליאו לא מפחדים משומן וגם בארה"ב גילו את האור - שומן לא גורם למחלות ולא סותם עורקים. זאת הדרך לרדת היום במשקל מבלי להיות מורעבים כל היום. הנה לינק http://time.com/3649922/2015-food-trends/

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים