צום יוה"כ - לאחר ניתוח בריאטרי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

28/09/2014 | 06:44 | מאת: רון

בוקר טוב. לפני כחודשיים וחצי עברתי ניתוח כאמור. נאמר לי כי ביום הכיפורים השנה לא אוכל לצום ושעלי לשתות ולאכול לפי שיעורים. אינני יודע מה הסיבה הרפואית לכך ומה הסיכונים שאם אצום מלא. באם אשכב בבית ולא אלך לבית הכנסת האם אוכל לצום? אודה לקבלת סיוע בנושא. בברכת שנה טובה וחתימה טובה.

הסיבה הינה רפואית - לא כדאי להשאיר את הקיבה ללא שום דבר 24 שעות ויותר מזה בכמויות אוכל הקטנות שאתה אוכל מאז הניתוח - יש הרבה יותר סיכוי להרגשה לא טובה עם הצום....

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים