כאבים...

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

21/06/2014 | 16:50 | מאת: חבקוקית

שלום רב, אני עם שרוול אחרי 3 חודשים, לפני 3 ימים התחילו לי כאבים בקיבה (כמו כאבי אולקוס). זו לא צרבת על פי התחושה אלא כאבים ממשיים ברום הקיבה. כשאני אוכלת הכאבים פוחתים, כשאני לא אוכלת הכאבים מתגברים.מזה כשבועיים התחלתי לשתות תוסף מזון שנקרא R89 למניעת נשירת שיער, המכיל מעט אלכוהול. האם יש קשר בין השניים? מה עושים עם הכאבים?

לדעתי אין קשר - אבל חשוב לדעת שתוספים מכילים הרבה מרכיבים שונים.... לגבי הכאבים - קודם כל להתחיל תרופות כמו לוסק, אומפרדקס וכו' ואם ללא הטבה - פנייה לגסטרואנטרולוג - עדיף כזה שמבין בניתוחים כמובן

21/06/2014 | 18:00 | מאת: חבקוקית

אני עם לנטון אחד ביום (בבוקר) ועדיין ישנם כאבים, עד שאגיע לרופא, מה אתה ממליץ? תודה על המענה והסבלנות

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים