יעילות אימונים

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

07/04/2009 | 07:09 | מאת: תומר

שלום, אני בן 39, 1.80 מ'' גובה ושוקל 95 ק"ג. תמיד הייתי פעיל ספורטיבית ובכושר, אך עם השנים פיתחתי כרס. בחצי השנה האחרונה מסגרת האימונים האימונים שלי כוללת 2 אימוני שחיית חתירה, שעה כל אחד ו-2 אימונים משולבים של ריצה ומשקולות. בנוסף אני משחק כדורסל פעם בשבוע. אינני נמצא במשטר דיאטה כלשהו, אך שומר על מסגרת תזונתית סבירה בהחלט. עם כל זאת, אינני מצליח לרדת במשקל ולהוריד את הכרס ההולכת לפני. יש לציין שאני שומר על משקל קבוע ויורד בהדרגה באחוזי השומן. אשמח אם תוכל לייעץ לי כיצד לפעול.

נושא הפורום הוא שילוב של תזונה וכירורגיה - זה לא המקום הנכון - צר לי. חג שמח דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים