תזונה נכונה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

27/03/2014 | 23:03 | מאת: אבירם

הי, אני שומע ממנותחים (ובעיקר מנותחות) שטוענים שהם מתקיימים במשך חודשים מדיאטה של 500-600 קלוריות ביום. זה נשמע לי קיצוני ולא הגיוני. אני צורך 1400-1800 ביום במספר ארוחות קטנות במשך היום, יורד לאט אבל בהתמדה. החודש (3 חודשים אחרי הניתוח) הגברתי את עומס ותדירות האימונים (אירובי ומשקולות) והירידה נעצרה בשבועיים האחרונים. האם אני אוכל יותר מדי?

נשמע שאתה לא אוכל יותר מדי אתה צריך להבין שהירידה במשקל אינה קבועה - מסתכלים על סך הירידה כל תקופה ולא מדי יום....

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים