הודעה לדין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

11/11/2009 | 19:22 | מאת: קארן

דין היקר,רק רציתי לומר תודה ענקית עוד לפני יום ראשון הגדול והמתקרב על זה שהצלחת להקדים את הניתוח.וואו, אני מתרגשת נורא. ועכשיו שאלה קטנה, אני אמורה להביא אישור על תרומת דם מאחד מבני המשפחה.האם אני יכולה בעצמי לתרום או שזה חייב להיות מישהו אחר? והאם מלי או הוריי יוכלו לתרום בבית החולים ביום הניתוח ?

קארין היקרה! תביני משהו פשוט מאד - אנחנו: דין, יעל, המחלקה הכירורגית בראשות ד"ר מטר פה בשבילך. אני מאד שמח על ההרגשה והחיוביות - כי ככה הסיכויים להצלחה הרבה יותר גדולים. לגבי השאלה לדעתי את יכולה לתרום לעצמך - אבל את יכולה לשאול בבנק הדם כלשהו. לא ניתן לתרום דם בבית החולים - היתה שבוע של התרמה שמסתיימת ביום שישי - חבל שלא עשית את זה ביום שלישי כאן. יש המון מקומות אצלך בעיר לתרום. זהו לינק של מקומות ההתרמה בארץ http://www.mdais.org/352/. אז בינתיים בי - אם יש שאלות את יודעת איך ליצור קשר דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים