MINI GASTRIC BYPASS

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

28/09/2010 | 19:08 | מאת: גיל

שלום רב האם ידוע לכם על ניתוח זה ומה דעתכם עליו אל מול שאר הניתוחים? (שרוול, מעקף קיבה, תריסריון)? האם אתם מבצעים מעקף תריסריון? אני אישה בת 33 עם BMI 56 (שוקלת 164 ק"ג), מאובחנת במצב של טרום סכרת. איזה ניתוח הייתם ממליצים לי? תודה רבה

28/09/2010 | 22:19 | מאת: ד"ר אברהים מטר

אנחנו מבצעים את כל סוגי הניתוחים שהזכרת כולל מעקף תריסריון..המלצה על סוג ניתוח ? אחרי פגישה עם דר דין

29/09/2010 | 11:08 | מאת: מ.מ

ד"ר מטר תודה על תשובה. אבל עדיין לא הבנתי האם אני יכולה להיות מנותחת בבית חולים שלכם (בני ציון ) דרך קופת חולים מכבי. תודה

29/09/2010 | 18:15 | מאת: גיל

תודה ד"ר מטר איך נקרא בארץ ניתוח ה MGB? תודה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים