שלום ד"ר דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

22/07/2010 | 03:11 | מאת: שירה

היי ד"ר דין לפני כחודש התכתבתי איתך כאן באתר זה מה ששלחתי -"שלום , שמי שירה אני בת 15 . אני שוקלת 113 ק"ג והגובה שלי הוא 1.68מאז שאני זוכרת את עצמי אני ילדה שמנה , הרבה מאוד זמן אני רוצה לרדת במשקל וכל דרך שניסיתי לא ממש עזרה לי אם זה הליכות , דיאטות , מכון כושר וכו'... בזמן האחרון התחלתי להתעניין בנושא של קיצור קיבה ע"י ניתוח שרוול , קראתי באינטרנט מידע רב והצגתי בפני הורי את הדבר , הם התנגדו לזה מיד ולא רצו לשמוע על זה בכלל , אני יודעת שהניתוח הוא דבר לא פשוט בכלל ושצריך לשנות את הרגלי החיים וכל הדברים האלה , ולהפחית בכמויות האוכל . רציתי לדעת אם יש רופא שמנתח נוער בקריות אוו בחיפה ,והיכן אפשר להגיע לייעוץ עם ההורים . תודה רבה !" ואתה ענית שאתה תשמח לעזור ושאין בעיה למצא מנתח שינתח אותי . רציתי לדעך איך אפשר להגיע עם ההורים לפגישת יעווץ מה המחיר ומה כל הפרוצדורה של העיניין . תודה רבה רבה !!! שירה .

שלום שירה! לגבי מנתח - זה לא בעיה. את צריכה להבין שהכי חשוב זה הפנמה אמיתית של שינוי משמעותי באורח החיים - אחרת אין טעם לניתוח. צריך לצייר לפנייך ולפני ההורים דברים אילו. זה לא קסם. זה הרבה עבודה - האמת היא שהניתוח הו אמנם הכי מסוכן, אבל זה הדבר הכי קצר בכל התהליך. אם תרצי עוד פרטים לכי לאתר שלי dr-dean.co.il ושם כתוב הכל - כולל איך ליצור קשר. לדעתי תראי את האתר להורים גם כן - הז רק יעזור. יום נפלא דין

22/07/2010 | 13:53 | מאת: שירה

תודה רבה !

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים