האם מותר????

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

20/07/2010 | 08:54 | מאת: נירית

לאכול מלון , ועוד שאלה קטנה עם כבר אני התחלתי התעמלות אירובית וכשעובדים על הבטן ממש ממש כואב לי זה תקין לעשות התעמלות מאומצת אני אחרי חודשיים ושובע שרוול

שלום נירית! סליחה מעט על העיכוב בתשובה! אם הבטן מאד כואבת שעובדים עליו - הייתי מבקש מכירורג רק לשים יד עליו לראות שהכל בסדר - אם הוא נותן את אישורו - אין בעיה בהתעמלות - זה כנראה עניין של אימון שרירים. לגבי המלון - אין בעיה - רק לזכור מנת פרי אחת ליום. דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים