עיצה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

09/07/2010 | 10:20 | מאת: בחורה34

אני בחורה רווקה בת 34.משקלי הוא 110 ק"ג 1.64.יש לי שומנים בדם, חיידק בקיבה, כאבי רגליים,בצקות...לא מצליחה לרדת הרבה במשקל וחשה שהניתוח ייתן פיתרון.תשובתו האחרונה של רופא המשפחה שלי היא שהBMI שלי לא תואם לניתוח ואיני שוקלת מספיק.באתר הכללית רשום שמשקלי מסוכן..איך מתקדמים הלאה? אם בכל זאת אני רוצה לקבל סיוע כספי מהקופה?

שלום לך! לפי החישוב ה-BMI שלך מעל ל-40 ואת עומת בקרטריונים לניתוח להשמנת יתר - אין לי מושג מדוע הרופאה אמרה לך את זה. שבת שלום דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים