מתעניינת בניתוח קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

30/06/2010 | 02:17 | מאת: שירה

שלום , שמי שירה אני בת 15 . אני שוקלת 113 ק"ג והגובה שלי הוא 1.68מאז שאני זוכרת את עצמי אני ילדה שמנה , הרבה מאוד זמן אני רוצה לרדת במשקל וכל דרך שניסיתי לא ממש עזרה לי אם זה הליכות , דיאטות , מכון כושר וכו'... בזמן האחרון התחלתי להתעניין בנושא של קיצור קיבה ע"י ניתוח שרוול , קראתי באינטרנט מידע רב והצגתי בפני הורי את הדבר , הם התנגדו לזה מיד ולא רצו לשמוע על זה בכלל , אני יודעת שהניתוח הוא דבר לא פשוט בכלל ושצריך לשנות את הרגלי החיים וכל הדברים האלה , ולהפחית בכמויות האוכל . רציתי לדעת אם יש רופא שמנתח נוער בקריות אוו בחיפה ,והיכן אפשר להגיע לייעוץ עם ההורים . תודה רבה !

שלום שירה! אין ספק שהמשקל שלך הוא קרטריון טוב לניתוח. הניתוח יאפשר לך לפחות צעד חדש בחיים ביחד עם הההכוונה הנכונה. אין בעיה למצוא מנתח שינתח אותך, חשוב יותר שיהיה לך ולמשפחתך הגיבוי המתאים - כיוון שהניתוח אורך יום יומיים והשמירה הינה לחיים. אשמח לעזור כמובן יום טוב דין

13/07/2010 | 23:58 | מאת: שירה

תודה רבה על ההסבר , כיצד אני יכולה להגיע עם ההורים שלי ליעווץ אצלך בקשר לניתוח וכל הפרוצדורה של זה . אשמח לקבל תשובה , תודה ר-ב-ה !!!

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים