על סף ייאוש.

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

04/05/2010 | 12:52 | מאת: סימה

שלום לכם רופאים יקרים!אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי.אני בת 36,סובלת מהשמנה עוד מהיותי ילדה.אין דיאטה שלא ניסיתי ותמיד כשם שהורדתי במשקל כך גם העיליתי.אני שוקלת 76,גובהי-1.50 ואני חולמת לעשות ניתוח קיצור קיבה או כל ניתוח אחר שיתאים לי.אני יודעת שאני לא עומדת בקריטריונים אבל מבחינתי זה המוצא האחרון.אני מדוכאת,עצבנית ומיואשת.אנא עיזרו לי בקבלת תשובות:האם יש לי סיכוי לקבל אישור ממכבי(זהב)ומהו ההליך?בבקשה עיזרו לי. תודה סימה.

שלום סימה! זה נכון לפי המדידות האילו - אינך עומדת בקרטריונים לקבל אישור ממכבי. אשמח לעזור לך כמובן אם אוכל יום טוב דין

04/05/2010 | 18:36 | מאת: דין היקר!

שמחתי שחזרת אליי אך לצערי אטריד אותך שוב.כתבת שאתה יכול לעזור לי.במה אתה יכול לעזור?אני באמת יוצאת מדעתי.אני לא מבינה למה צריך להגיע למימדים ענקיים בכדי לעבור ניתוח.למה לא באים לקראת גם אלו שרוצים,כמוני,למנוע מצב דרסטי ובריאות לקוייה ופשוט מאשרים לכל אלו שסובלים ממחלת ההשמנה לעבור ניתוח בלי למדוד מסת שומן,פשוט לאשר לאנשים שנקראים שמנים לשנות חיים או לפחות הזדמנות לכך.אני כל כך כועסת כי אני באמת לא מצליחה להבין את החשיבה המוטעית הזו.מתי יבינו שאנו סובלים ממלחמה יומיומית מתישה וכואבת מתי?צריך לתת לנו להחליט ולקחת אחריות על הניתוח בכלל ועל עצמינו בפרט.בבקשה צור עימי קשר מפורט יותר.סימה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים