היי מחפשת ייעוץ לניתוח בריאטרי אשמח עם אקבל עזרה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

16/11/2019 | 15:58 | מאת: שרית

לפני 20 שנה עברתי ניתוח srvg עם פתיחה מלאה של הבטן הייתי משקל 120 כשגובהי 158 הייתי בת 23 וסבלתי במשך 20 שנה מהקאות וכמובן שאף אוכל לא התעכל היום אני בת 43 עם פיברומילגיה עם משקל 103. אני רק לאחרונה עברתי מכללית למכבי התחלתי בכללית את התהליך לניתוח אך הרופאה אמרה לי שבעקבות המון ניתוחים ופתיחות בטן הניתוח היחיד שמתאים זה מעקף תרסתיריון ולא כדאי לי כי זה מסוכן. הקשבתי לחסרונות וליתרונות והחלטתי שלא אבל היום אני רוצה לקשיב לעוד רופא שייעץ לי כי אני על סף התמוטטות...בבקשה עזרה..

שלום רב.. יש לי כבר סדרה של חולים שהיו לאחר ניתוחים בעבר,SRVG ו VBG וטבעות למיניהן...רובם עברו ניתוחים חוזרים ובגישה לפרוסקופית.ממליץ לך להתייעץ עם מנתח שכבר עשה ניתוחים חוזרים - ריביזיות... אם מעניין אותך כאן אצלנו,אוכל לקבל אותך ,לקביעת תור - 04-8359315 בברכה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים