מעקף קיבה, סוכרת סוג 1 וכאבים

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

13/09/2019 | 13:26 | מאת: צופי

שלום, עברתי מעקף קיבה לפני שלוש שנים. ירדתי 35 ק"ג אך בשנה וחצי האחרונות "המשקל זוחל, כלפי מעלה ועליתי כ-5 ק"ג. מאוד מתוסכלת היות ואני מקפידה על התזונה. סוכרתית סוג 1- מזריקה אפידרה (שלוש פעמים ביום) וטרדלודק בלילה. מעט מאוד פעילות גופנית. כמו כן- אני חווה כאבים באזור העליןן של הקיבה כמעט לאחר כל ארוחה שיש בה מרכיב מבושל, וכן כאבים באזורי המעי, כולל כאבים חזקים כנראה כתוצאה מפעילות גזים.בדיקת קולונוסקופיה תקינה. תודה מראש למענה.

שלום.. יש צורך בביקור דייטנית בריאטרית להדרכה טובה,וביקור אצל הרופא המנתח,להתרשמות והחלטה על ביצוע בירור לתלונות של הכאבים.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים