ניתוח שרוול ובסיס סגור

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

28/08/2018 | 21:30 | מאת: בנצי

שלום רב, אני בן 19 עברתי ב21.5.17 ניתוח שרוול. שקלתי אז 155 כיום 101. אני משרת בבסיס סגור, וחושב שזה לא עולה בקנה אחד עם השרוול. ראשית, עליי לאכול 6 ארוחות ביום עם סוגי מזון ספציפיים, מה שממש לא יכול להתקיים בבסיס סגור. שנית אני משרת במוצב שאסור לי לצאת ממנו, הוא קטן מאוד, ולכן אין באפשרותי לקיים שום פעילות גופנית. בנוסף, הביה"ח הכי קרוב אליי הוא הדסה עין כרם (מרוחק 38 ק"מ) ובמקרה של סיבוך אפשרי, זה יהיה משמעותי. האם לאור כל אלו יש מקום לדרוש מעבר לבסיס פתוח?

שלום.. אחרי יותר משנה,הסיכוי שיקרה סיבוך הוא כמעט אפסי.. כל השאר אתה צריך לפנות לממונים עליך בצבא. בברכה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים