שאלה לד"ר חוסאם מאדי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

31/12/2017 | 15:11 | מאת: דנה

שלום ד"ר אני אחרי מספר ניתוחים של קיצור קיבה עקב רפלוקס קשה ואי סבילות לאוכל ושתיה מועמדת לכריתת קיבה מלאה לציין שאני מקיאה כל דבר שאני מכניסה לפה היום עברתי בדיקה גסטרוסקופיה כדי לשלול היצריות בגוף הקיבה וושט תקין מיקום מעבר ושט 35X ס"מ מהשיניים. קיבה פורקסמלית תקינה.השקה(קיבה לקיבה)פתוחה עם התכייבות קטנה סביב הסיכות .קיבה דסטלית תקינה המכשיר אומנם עבר ללא קושי דרך ההשקה אך קיימת אנגולציה(TWISH)מסויימת שעלולה לגרום להפרעה בהתרוקנות . רציתי לשאול האם הממצאים קשורים להקאות מהם אני סובלת ? אנגולציה זה שבר ? תודה מראש ושנה טובה

שלום.. כן יכול להיות שזה קשור להקאות,בכל מקרה ממליץ שתשבי עם המנתח שלך ולקבל הסברים על הממצאים ועל הניתוח המתוכנן. בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים