שאלה לד"ר חוסאם מאדי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

16/11/2017 | 16:15 | מאת: דנה

ד"ר חוסאם שלום רב אני אחרי 4 ניתוחים ברמב"ם עקב רפלוקס קשה מועמדת לניתוח כריתת קיבה שלמה הרופא המנתח הפנה אותי לוועדה לניתוחים חוזרים של קופת חולים כללית . רציתי לשאול אם אני עוברת את הוועדה בבית חולים בילנסון אז אני חייבת לעבור את הניתוח שם? האם אני יכולה לעבור אותו ברמב"ם איפה שנותחתי ? תודה רבה

שלום רב.. הוועדה של קופת חולים,היא כדי לאשר לך ניתוח ולסדר התחייבות לבית חולים שבו את מועמדת לעבור את הניתוח. ברמב"ם את אמורה לעבור שוב וועדת חריגים של בית החולים ולאחר האישור יתנו לך תור לניתוח. אין קשר בין שתי הוועדות. בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים