ייעוץ אחרי מיני מעקף.....

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

21/10/2017 | 03:11 | מאת: רואא

שלום דר בת 20 עברתי מיני מעקף לפני 3 חודשים וחצי היה לי bmi =44 ירדתי מ 122 ל 96 ק"ג יש לי הרבה שאלות : האם יש קשר בין ניתוח שעברתי לעצבנות ? למה אני יוכלה לאכול כל מה שבא לי ובכמות שאני רוצה לא מרגישה שיש הגבל ואחותי שעברה את הניתוח לפני שנתיים לא יכולה ומוגבלת מבחינת הכמות (עברני אותו סוג של ניתוח)? מה הסיבה של שלשולים בבוקר כל יום לאחר הניתוח? גם מה הסיבה של הקאות מרתיות ואיך אפשר להפחית את הבעיה ? עוד מה שהוא אני לא מצליחה להתמודד עם המצב המראה החדש אני מרגישה שאני לא דומה לעצמי וכאילו אני הופכת לבן אדם חדש האם הרגשה זאת נורמלית ? תודה מראש דר.

בוקר טוב.. את צריכה לגשת לרופא המנתח לביקור מסודר ותקבלי תשובות. זה לא לפורום. חשוב גם ביקור והדרכה אצל דייטנית מומחית לניתוחי השמנה. בברכה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים