ניתוח מעקף לאחר שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

07/09/2017 | 20:41 | מאת: רעות

שלום עברתי לפני כ 6 שנים ניתוח שרוול ואכן ירדתי באמצעותו כ 50 ק"ג . בשנה האחרונה אני העלתי במשקל וכעת שוקלת 64 . מצליחה לרדת חלק ואז שוב עולה המשקל נע בין 58 ק"ג ל64 ק"ג גובהי 148 ס"מ. האם יש אפשרות לדון על מעקף בסיטואציה כזאת או שפשוט להמשיך ...? ( עלי לציין שבמידה והייתי מודעת לאפשרות של מעקף אז ככל הנראה הייתי מבקשת מעקף קושי בהתמודדות עם המתוקים)

שלום.. לא נראה לי שיש בעיה עם הניתוח... ירדת יפה אך אינך במעקב דייטני וריגשי...- קבוצות תימכה ריגשית... אין צרוך לחשוב על עוד ניתוחים......שהם רק כלי עזר.... קיבלת כבר ניתוח שעזר לך טוב מאוד.....צריך לדאוג למה יש מסביב לניתוח.....תמכיה ריגשית קבוצות תמיכה ומעקב דייטני...

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים