שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

03/06/2005 | 13:40 | מאת: פנינה

דודתי בת 84 וסובלת מאוד מאחר והיא טוענת כי היא רואה כל הזמן רשתית מסתובבת ואור חזק אדום ( חוץ מזה היא בקושי רואה ), בלילות היא צריכה לקחת כדור שינה, היא נבדקה אצל כמה מומחים שאמרו כי אין מה לעשות, ובכל זאת האם יש מה לעשות? ממה זה נובע?

04/06/2005 | 22:07 | מאת: ד"ר ישראל שטרסמן

לא ברור לי לפי התיאור מה הבעיה. עקב כך אני גם לא יכול להציע ייעוץ.

07/06/2005 | 00:11 | מאת: פנינה

המצב הוא שדודתי טוענת שהיא רואה כל הזמן רשתית יורדת מהראש לעין ( גם לי זה נשמע מוזר ), וכן אורוחת חזקים, ייתכן ימדובר במחלת ניוון ובגלל גילה 84 אין מה לעשות? תודה מראש

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים