שלום לד"ר שאלה קטנה

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

30/05/2005 | 19:09 | מאת: דותן

בזמן האחרון יש לי כאבים בעיניים , ואני רואה גם לכלוכים. והראיה קצת עמומה. פניתי לרופא עיניים , שביצע הגדלת אישונים ואמר שהכל בסדר. רציתי לדעת אם יש איזהשהי בעיה מכל סוג שהוא הרופא יכול לדעת זאת? מבדיקה של 10 דקות ? אם יש בעיה של לחץ הוא יכול לדעת זאת מבדיקה כזאת הוא ערך לי? ובעיקר אם יש בעיה כלשהי הוא מסוגל לעלות עליה בבדיקה של הרחבת אישונים בלבד? והסתכלות לתוך העיניים עם הפנס ? לפי התרשמותך מבדיקה זו , האם עליי לבקש מרופא אחר לבצע בדיקה יותר כוללת ומקיפה? או לסמוך על רופא זה? תודה רבה!

30/05/2005 | 22:49 | מאת: ד"ר ישראל שטרסמן

אני כמובן מניח שבוצעה בדיקה מקיפה. כמובן שאם אינך מסתפק בכך אז זכותך לקבל חוות דעת נוספת.

01/06/2005 | 08:38 | מאת: מיכל

היום בבוקר קמתי וראיתי אורות ופסים מרצדים לפני העיניים, כמו סנוור. הם התפשטו לשוליים וכל שדה הראיה שלי נעשה עכור בעיקר בשוליים כך שיכולתי לראות טוב רק במרכז. עכשיו (כעבור שעה) זה נרגע. אני גם מרגישה כאב ראש קל סמוך לעיניים. ממה זה נובע? מה לעשות? האם זה קשור לישיבה ממושכת מול המחשב? (נ.ב: ישלי קוצר ראיה -9 או -10) תודה

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים