ראי מעוותת וגלית לאחר ניתוח הפרדות רשתית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

02/05/2005 | 11:47 | מאת: שמעון

עברתי לפני כחודש ניתוח הפרדות רשתית כולל חיגור והכנסת שמן. לפי דברי הרופא המנתח הרשתית יושבת צמודה במקום. למרות זאת בשלב זה הראיה שלי בעין ירודה כולל תופעות של ראיה מעוותת- אני רואה קו ישר אנכי באופן גלי ולא ישר... שאלתי ממה נובעת התופעה האם יש לצפות שהתופעה תעלם לאחר זמן במידה ולא האם ניתן לתקן את העוות ע"י משקפיים מיחדות

03/05/2005 | 23:54 | מאת: ד"ר ישראל שטרסמן

יתכן טשטוש בגלל השמן וזה יכול להשתפר אחרי הוצאתו.גם יתכן טשטוש בגלל שהיתה היפרדות וזה יכול להשתפר לפחות באופן חלקי עם הזמן. גם יש לבצע בדיקת משקפיים כחודשיים אחרי הניתוח.

02/06/2021 | 12:08 | מאת: מישהו

אני שבועיים אחרי הניתוח חיגור סיליקון ללא גז. וזה בדיוק מה שאני חווה. אפשר לשאול אותך איך זה באמת התקדם ומה היו הפתרונות שלך? בתודה מראש

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים