לאחר בדיקת סיטי וחצי שנה ויקטרומי

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

15/08/2016 | 22:51 | מאת: גולן

שלום דוקטור הילל אני לאחר חצי שנה של ניתוח ויקטרומי ובאו סיטי הכל בסדר רק שיש באמצע מין חוסר של רקמה הפרופסור אמר שזה הגורם לכך שאני רואה קווים עקומים שאלתי אם יש טיפול לזה? רקמה חהחביש שם לתיקון? והאם זה מקור הבעיה גם שהכל אני רואה בקטן יותר

הפרטים שאתה מספר אינם מספיקים על מנת לענות. תוכל לתאם תור לבדיקה אם תרצה בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה: 08-9760247 (פרטי + קופות חולים) שערי-צדק: 02-6555417 דוא"ל: [email protected] תיאום ניתוחים - 052-8109680

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים