מעבר לחצי שנה לאחר ויקטומי וקטרקט משולב

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

12/07/2016 | 19:30 | מאת: ארז

אחרי oct ששם נאמר לי שאין פגיעה בראייה המרכזית והכל בסדר יש לי מין ריצודים שבאים והולכים לאורך כל התקופה מאז הניתוח הרופא אומר לי שאין מה לעשות נגד זה וגם אני רואה במסך מחשב קווים עקומים והתרגום וכל עצם נהיה קטן יותר מאשר העין הבריאה...האם יש לזה פתרון? או שזה אמור להסתדר בעתיד? זה ממש מציק שלושת הבעיות האלה

מעבר לתשובה הקודמת - לא אוכל לייעץ יותר ללא בדיקה. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה: 08-9760247 (פרטי + קופות חולים) שערי-צדק: 02-6555417 דוא"ל: [email protected] תיאום ניתוחים - 052-8109680

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים