הבזקי אור לאחר ניתוח קטרקט.

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

06/03/2016 | 23:09 | מאת: אבשלום

בס"ד שלום לך ד"ר גרייפנר. לפני כשבועיים עברתי ניתוח קטרקט בעין ימין.בימים האחרונים התפתחה תופעה של מעגלי אור מסביב לאישון הנראים בעיקר בלילה.ביום ההפרעה מתבטאת כגוף זר בעין אבל אין זה אלא מעגלי אור שביום אינם נראים כל כך ולכן נותנים תחושה של עצם זר בעין. שאלתי:האם זה מצב מסוכן לעין האם יש צורך בניתוח נוסף?

קרוב לודאי שזו תופעה תקינה ונפוצה הנובעת מהעדשה שהושתלה בניתוח. לרוב מסתדר עם הזמן. שאל את הרופא המנתח בבדיקה הבאה אצלו.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים