היפרדות רשתית וצלקת מקולרית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

28/02/2016 | 13:40 | מאת: שרונה מלול

שלום רב. יש לי היפרדות רישתית לא חדשה. יש לי צלקת מקולרית באותה העין. על פי ייעוץ ראשוני שקיבלתי אין טעם בניתוח להיפרדות. לפי מה שידוע לי עקב הצלקת המקולרית אני אאבד ראיה מרכזית ולא היקפית אותם בהיפרדות אאבד את מאור העין לחלוטין. אפשר בבקשה תגובה? אשמח לשתף צילום OCT שיש לי. תודה רבה

במידה ואכן מדובר בהפרדות רשתתי - חובה לנתח, ללא כל קשר לצלקת המקולרית. אגב - הפרדות רשתית מאבחנים לא על ידי OCT, כך שאולי המידע שלך אינו נכון ? בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה: 08-9760247 (פרטי + קופות חולים) שערי-צדק: 02-6555417 דוא"ל: [email protected] תיאום ניתוחים - 052-8109680

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים