אומגה 3

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

13/02/2016 | 08:20 | מאת: אלון

שלום אני בן 35 לאחר שני ניתוחים רישתית בעין ימין ואחרי 9 שנים התחלתי לקבל עיוות באותו העין והתחלתי לקבל זריקות אווסטין ועניבו תוצאות טובות אפשר ליטול אומגה 3 האם זה יכול להזיק?

לא מזיק, אך לא במקום הזריקות. כדאי להיוועץ במומחה רשתית - ולבדוק היטב צילום OCT לוודא שאין מרכיב של משיכות זגוגית הקשורות לצמיחת כלי הדם (VMA_VMT) בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה: 08-9760247 (פרטי + קופות חולים) שערי-צדק: 02-6555417 דוא"ל: [email protected] תיאום ניתוחים - 052-8109680

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים