הפרדות רשתית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

12/12/2015 | 13:05 | מאת: עדי

שלום, לפני שנתיים עברתי בעין שמאל ניתוח ויטרקטומי עם גז, בגלל היפרדות רשתית. עכשיו התחיל אצלי תהליך זהה בעין ימין. היפרדות זגוגית שככל הנראה תוביל בזמן קצר לניתוח זהה. עברתי ניתוחי קטרקט ב2 העיניים עוד טרם ההפרדויות האלה. בגלל שיקול מוטעה בבחירת מספר העדשה, בעין שעברה ניתוח ויטרקטומי יש לי מספר 0 כלומר רואה מצוין, ובעין שעכשיו צריכה לעבור ניתוח, יש לי מספר של כמעט מינוס 10. השאלה שלי היא האם אפשר ורצוי להשתיל עוד עדשה על העין, לתיקון הראיה,תוך כדי ניתוח הויטרקטומי?.האם יש בכך סיכונים מיוחדים או שמא אם כבר "פותחים" את העין אז אפשר לנצל את זה גם לתיקון הראיה? תודה

לא לערבב שמחה בשמחה. תיקון מספר אפשרי על ידי השתלת עדשהה נוספת כגון SULCUFLES. עדיף לבצע לאחר גמר תיקון בעיות הרשתית.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים