CSR

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

18/11/2015 | 11:53 | מאת: אילנה

שלום יש לי CSR כרוני מספר שנים ,הרופאים ממליצים על טיפול PDT- אך מאחר ואין הרבה אינפורמציה על הטיפול - הצלחות/כישלונות/תופעות לוואי אני מתלבטת ולא יודעת מה לעשות. האם יכול להיות מצב שתהיה הטבה ללא טיפול במחלה?

CSR לרוב משתפר ללא טיפול. במקרה של מצב כרוני - אכן מקובל לטפל על ידי PDT עם כמות "מופחתת" . לציין כי יש לשקול היטב את התועלת אל מול הנזק, שכן לעיתים הטיפול בעצמו עשוי לגרום ירידה לא הפיכה בחדות הראיה.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים