לפני ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

09/10/2015 | 00:24 | מאת: שחר ד.

שלו'. שמי שחר ויש לי קטרקט בעין שמאל. בעיקרון יש לי משקפיים עם מספר של 7- בשתי העיניים. בפני מספר אופציות: 1) להסיר את הקטרקט בעין שמאל עם עדשה מולטיפוקל. ובעין ימין להתאים עדשת מגע. או להישאר עם המשקפיים (ללא צד שמאל, כמובן). האם ראייתי תשתפר? האם זה נכון שישנה בעייה עם עדשות מולטיפוקליות? 2) להסיר את הקטרקט ורק להשתיל עדשה לקרוב עם מספר יותר נמוך (3- בערך). ולהחליף את העדשה השמאלית במשקפיים. מה כדאי? אשמח לתגובתך. תודה רבה, שחר

ההתלבטות מובנת, וחשוב לדעת כי אין "תשובה נכונה ", ולכל פיתרון יתרונות ---וחסרונות.. כעיקרון יש לדון בכך עם הרופא המנתח - שאמור להכיר אותך ואת דרישותך / ציפיותיך מהניתוח. רפואה שלמה, ד"ר הלל גרייפנר תיאום ניתוחים - 052-7608765 (7-9 בערב)

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים