כאבים לאחר ניתוח חיגור

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

07/10/2015 | 16:29 | מאת: חיים

אשתי עברה לפני 10 ימים ניתוח חיגור והזרקת גז עקב קרע ברשתית והפרדות. החל מיומיים לאחר הניתוח ועד עתה סובלת מכאבים. בבדיקה נאמר שהרשתית מונחת במקומה . האם סביר שיש עדיין כאבים?

סביר מאד. כעיקרון עם חלוף הזמן אמור להיות שיפור בכאב. יש לוודא כיח מטופלת בתרופות המתאימות - ושלא התפתחה בעיה כגון דלקת תוך עיינית או לחץ. במידה ועדיין יש כאב - לרוב ניתן לקבל הקלה על ידי שימוש הנוסף לטיפות עיניים של סטרואידים / אנטיביוטיקה גם בטיפות הרחבת אישון כגון cylopentolate 1%. שאלו את רופא העיניים שלכם.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים