אחרי ניתוח היפרדות רשתית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

08/12/2014 | 01:51 | מאת: רותקה

תודה על תשובתך , עצוב לשמוע שצריך גם מזל אני מקוה שאני בעלת מזל והראיה תשתפר - יש לי שאלה נוספת. מה עלי לעשות על מנת לשמור על העין לאחר ניתוח היפרדות רשתית , האם מומלץ לא להסתכל טלויזיה האם מותר לעבוד במחשב, האם אור חזק מזיק לעין , אני כבר חודש אחרי הניתוח ועדיין רואה מטושטש, תודה רבה ד"ר

מה שחשוב זה בעיקר לקחת את הטיפות עינים כפי שהומלץ. במידה ועדיין יש גז בעין - יש להקפיד במידת האפשר על מנח ראש כפי שהומלץ. כן לא מומלץ לבצע פעילות גופנית מאד מאומצת כגון חדר כושר , טניס, וכד. אין כל מניעה בשימוש בעיניים כולל מחשב, צפיה בטלויזיה ועוד.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים