רשתית לא מפותחת אצל תינוק ונסטיגמוס

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

07/10/2012 | 14:39 | מאת: מיטל

שלום, יש לי תינוק בן 3 חודשים בבדיקת רופא בטיפת חלב עלה כי הוא אינו עוקב ואינו יוצר קשר עין התינוק המקסים שלי נולד בשבוע 37+2 לידה קיסרית בבדיקת רופא עיניים עלה כי אין קשר עין יציב ניסטיגמוס עדין קטע קדמי תקין SL אין טרנסאילומינציה אישונים הגיבו לאור ודיסקות תקינות בהרחבה מקולה רפרקס מחוק וקרקעיות בלונידיניות - אציין כי מאז הבדיקה התינוק מראה סימנים של ריצוד אך צוחק למובייל שלו וממקד אליו מבט פחות אליי ... הרופאה אמרה שהרשתית לא התפתחה כראוי ואולי תתפתח ואול לא אני מואד מודאגת ??? מה לעשות???

עשוי להתאים לבעיית רשתית המצויה למשל אצל לבקנים. במקרה זה - אין הרבה מה לעשות, למעט טיפול בבעיות אחרות אם קימות - כגון בעיות תשבורת (מספר של משקפיים..) או קטרקט. כדאי להיוועץ ברופא עינים מומחה ילדים.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים