דחיפות ניתוח קרע ברשתית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

18/11/2020 | 23:10 | מאת: סיגל

היום בצהרים בעלי החל לראות חצי עיגול בתחתית העין. התברר שיש לו הפרדות רשתית. עכשיו הוא מאושפז האם יש דחיפות לבצע את הניתוח כבר מחר בבוקר או שזה סובל דיחוי של כמה ימים

מניח כי כבר נותח. כמובן שיש דחיפות... רפואה שלמה! בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה - 08-9760247 תיאום ניתוחים – 052-8100644 דוא"ל: [email protected] קביעת תור לייעוץ בירושלים: 3122*

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים