טיפות עיניים לפני ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

13/11/2020 | 14:41 | מאת: רונית

שלום רב אבא שלי עומד לעבור ניתוח קטרקט. הוא קיבל הוראה לקחת טיפות עיניים ATROSPAN יומיים לפני הניתוח. פעמיים ביום. שאלותיי הן: א. האם בבוקר הניתוח צריך גם לקחת את הטיפות? מדברי הרופא משתמע שלא. ב. אבא שלי מקבל זריקות איליה בגלל ניוון מקולרי. בשתי העיניים. יש לו תור לזריקה יומיים לפני הניתוח. האם יש הפרעה לזריקה אם לוקח ביום הזריקה טיפות אטרוספן לפני ואחרי? כשהיינו אצל הרופא עדיין לא היה תאריך לניתוח ולא יכולנו לשאול על זה. תודה רבה מראש

אין באפשרותי לענות. אלו שאלות שהתשובה אליהם היא מהרופא המנתח.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים