ראיית אולטרא סגול אחרי ויטרקטומיה

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

11/10/2020 | 20:30 | מאת: עופר

שלום עברתי ויטרקטומיה וקטרקט ומאז רואה מנורת uv שאיש מלבדי אינו רואה מאם החומר הזגוגי מסנן uv? תודה

לא . תןפעה מעניינת ביותר -האם גם ניתוח קטרקט בוצע בו זמנית ?

22/10/2020 | 18:45 | מאת: עופר

סןף סוף מישהו מגלה עניין. הקטרקט נעשה חצי שנה מאוחר יותר המנורה המדוברת היא חלק ממלכודת חיפושיות בענף התמרים שלנו עין רגילה מבחינה באור צהבהב קלוש ממרחק עשרות מטרים בלבד אני לעומת זאת רואה בעין המנותחת אור סגול חזק גם ממרחק מאות מטרים בעקבות זאת אני שואל את עצמי ,האם עלי להזהר במיוחד מאור השמש תודה

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים