אני סובל מבעיה שמאוד מציקה שרצים לי בין העינם

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

24/09/2020 | 15:26 | מאת: שלום

אני סובל מבעיית פלוטרס כבר שש שנים אני סובל מהבעיה הזאת מגיל 45 בשני העינים הלכתי לרופאים ורוב הרופאים אומרים שזה נעלם עם הזמן וזה לא נעלם וזה מאוד מציק שקשה להתעלם מהבעיה הזאת

אם אתה ממש משתגע -ניתן לתיקון על ידי ניתוח בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה - 08-9760247 תיאום ניתוחים – 052-8100644 דוא"ל: [email protected] קביעת תור לייעוץ בירושלים: 3122*

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים