לייזר ארגון ברשתית העין

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

16/08/2020 | 20:39 | מאת: אופיר

שלום, בבדיקה שגרתית של הרשתית התקבל אבחון טמפורלי תחתון סכיזיס באיזור לטיס והוזמנתי לעשות לייזר ארגון. אני מאד חושש כי לא יודע מה הסיכון ואם זה הכרחי. אשמח לדעת האם יש לזה תופעות לוואי או כאבים והאם קיים סיכון בפעולה זו. תודה רבה.

האבחנה נראית מוזרה, בהחלט ייתכן שלא מדובר על סכיזיס - אלא על הפרדות רשתית מקומית. בכל מקרה כדאי לבצע טיפול לייזר אם ניתן. טיפול בלייזר - במידה ומבוצע הייטב מוריד את הסיכון להתפתחות הפרשו רשתית משמעותית בעתיד. הסיכון בטיפול הוא נמוך מאוד מאד, ונחשב לטיפול בטוח. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה - 08-9760247 תיאום ניתוחים – 052-8100644 דוא"ל: [email protected] קביעת תור לייעוץ בירושלים: 3122*

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים