סינוור בעת נהיגה לכיוון השמש

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

25/05/2020 | 21:26 | מאת: שמואל

שלום, בן 27, העיניים שלי רגישות לאור חזק ובנהיגה לכיוון מערב כשעה לפני השקיעה קשה לי מאוד לראות, כלומר הכל מסנוור - הכביש, שמשות הרכבים, גם קשה כמובן להרים את העיניים לכיון הרמזור כי שם נמצאת השמש. כמובן שאני משתמש במשקפי שמש פולרייזד ובסך השמש, האם זה נשמע סביר? מה ניתן לעשות? יש לציין שנבדקתי ע"י רופא עיניים לפני כשבועיים בהרחבת אישונים ללא ממצאים כלשהם. תודה רבה

במידה ובדיקת העיניים תקינה - אכן משקפי שמש הם פתרון מתאים. אם התופעה חדשה - או שהחמירה ביחס לעבר - כדאי להתייעץ גם עם נוירולוג.

26/05/2020 | 06:40 | מאת: שמואל

תודה רבה דוקטור, רק כדי לשלול סיבות אפשריות, במידה והיה מדובר בסיבה נוירולוגית, האם היו תסמינים נוספים? תודה רבה

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים