לטיס בעין שמאל ופלוטרס כי יש לי מזל

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

09/01/2020 | 14:06 | מאת: חני

שלום לפני קרוב לשנה התחילו לי פלוטרס בעין שמאל. כרגע איכשהוא התרגלתי קצת. אבל גילו לי לטיס קטן בהיקף הרשתית. כמו שהבנתי מהרופא, חוץ מביקורת אחת לשנה זה לא אמור להדאיג אותי השאלה שלי היא אם הלטיס יגרום לי לעוד פלוטרס בעין. תודה

לטיס זה איזור של רשתית דקה - שמהווה לעיתים גורם סיכון להיפרדות רשתית , לא קשור ל-FLOATERS. במידה וכבר התרחש אצלך תהליך של הפרשות זגוגית - למעשה אין לזה כל משמעות. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה - 08-9760247 תיאום ניתוחים – 052-8100644 דוא"ל: [email protected] קביעת תור לייעוץ בירושלים: 3122*

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים