תוצאות אולטרסאונד עיניים

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

05/12/2019 | 18:37 | מאת: אהובה

באולטרסאונד עיניים נכתב "בהקף נזלי עליון נראה שיש נוזל סוברטינלי שטוח מאד זאת באזור בקוטר של כ7 ממ" . למה הכוונה ומה זה אומר?? אני חודשיים וחצי לאחר נתוח הפרדות רשתית ורואה צל שבא והולך לסרוגין באזור התחתון של העין ? בבדיקות שעברתי הרשתית צמודה מה יכולה להיות הסבה לכך ? זה מאד מפריע ומציק. תודה על תשובתך

בדיקת האולטרא-סאונד תומכת במה שאתה מרגיש - שיש כנראה איזור היקפי בו הרשתית כן מופרדת. שאל את הרופא שלך אם יש צורך בניתוח נוסף..

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים