כאבים בעין הלא מנותחת

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

09/11/2019 | 19:01 | מאת: אהובה

אי לאחר נתוח קריו ולאחר 7 שבועות נתוח נוסף ויטרקטומיה עם לייזר הקפי. כיום אני 7 שבועות לאחר הנתוח השני . עדין עם גז בעין. ( לפני שבוע היה 30%)מזה כשבועיים יש לי כאבים וחוסר נוחות בעין השניה לסרוגין . עם משקפי שמש גם בלילה פחות כואב . מה הסיבה לכך האם הגז משפיע גם על העין השניה ? או המאמץ ? בנוסף האם ניתן לקבל חיסון לשפעת כשיש עדין גז בעין ? תודה רבה על תשובתך

כעיקרון לא משפיע על העין השניה - אולי פשוט המאמץ ..אין מניעה בקבלת חיסון. אגב - היכן עברת את הניתוחים?

15/11/2019 | 16:48 | מאת: אהובה

בבית חולים השרון בפתח תקוה

15/11/2019 | 18:40 | מאת: אהובה

לפני כן נותחתי בנתוח קטרקט עם תקון ראיה . זה קרה במרץ ומיד לאחר מכן היה לי חור ברשתית שטופל על ידו בלייזר. האם יש קשר בין הארועים ?

לא בהכרח. במידה וניתוח הקטרקט עבר ללא סיבוכים - אז לא. במידה והיו סיבוכים בניתוח הקטרקט - זה עשוי להגדיל את הסיכון להיווצרות של קרע ברשתית.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים