בצקת בעין בעקבות ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

08/11/2019 | 08:54 | מאת: דוד

עברתי ניתוח קטרקט בלייזר לפני כארבעה ימים הניתוח היה תקין יום למחרת הייתי בביקורת והכל היה בסדר אבל יום לאחר מכן כשקמתי בבוקר היה נסיגה משמעותית בראיה רואה רק אור וחושך פניתי לרופא ובבדיקה אמר לי שנוצרה לי בצקת ושאעלה את מינון הטיפות ל 8 פעמים ביום השאלה כמה זמן ימשך המצב וממה זה נגרם תודה לתשובתך

לרוב חולף תוך מספר ימים, לעיתים לוקח זמן רב יותר. במקרים מאד נדירים - כלל לא חולף, ודרוש ניתוח נוסף לקרנית...

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים