ממצא אולטרסאונד עיניים

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

07/10/2019 | 18:50 | מאת: אני

בת 50 ביצעתי את הנדון עקב מעקב אחר דרוסן דוצ ונרשם מוקדים היפררפלקטיבים הדופן הרבה מימין וקצת משמאל. Idiopatis sclero choroidal cakcifications. האם תוכל להסביר לי מה המשמעות בבקשה? גמר חתימה טובה

זהו ממצא די נדיר, ולרוב - ללא כל משמעות לגבי העיניים. מקובל במקרים אלו - לפנות גם לרופא המשפחה, על מנת שיבצע בירור לגבי מחלות שעשויות להיות קשורות לכך - כגון מחלות שגורמות לבעיה ברמות הקלציום בדם, בעיות כליה שונות, ועוד.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים