לייזר לאחר היפרדות רשתית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

04/09/2019 | 20:23 | מאת: אהובה

אני כיום 5 שבועות לאחר נתוח היפרדות רשתית בהזרקת גז. הומלץ לי לעשות לייזר לחיזוק הרשתית מה דעתך ? לציין כי לפני 5 חודשים עשיתי נתוח קטרקט תקון ראיה והשתלת מולטיפוקל ולאחר מכן פעמיים לייזר עקב חור ברשתית. אודה לתשובתך

לייזר זה לא ויטמינים שלוקחים לחיזוק. הלייזר מיועד במקרה שיש קרעים או חורים - ליצור מעין ,הלחמה, על מנת למנוע הפרדות של הרשתית. כדאי מלבקש מהרופא שהמליץ לך - הסבר, מדוע כדאי לעבור טיפול בלייזר, אני מניח כי יש חורים או קרעים לא מטופלים - ולכן הומלץ הטיפול. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה - 08-9760247 תיאום ניתוחים – 052-8100644 דוא"ל: [email protected] קביעת תור לייעוץ בירושלים: 3122*

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים